Fedezze fel Sárvárt

Városunk eseményei

 • Éjszakai fürdőzés

  A Fürdő meghosszabbított nyitvatartással, hajnali 1 óráig tart nyitva

  2024. február 17.

  2024. március 9.

  2024. április 13.

  2024. május 11.

  2024. június 22.

  2024. július 27.

  2024. augusztus 24.

  2024. október 19.

  2024. november 16.

  2024. december 31. • Fúvószenei várfesztivál és sörexpressz

  A Sárvári Fúvószenei Fesztivál 22. alkalommal kerül megrendezésre. A hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre. Részünk lesz a tradicionális fúvószenekari megnyitó ünnepségben, ahol több száz zenész együtt játszik és szórakoztatja közönségét. Hagyományos sörök kóstolása is teret kap és a kicsik játszóterepe, játszóháza sem marad el. Az eddigi évek fúvós gálaműsorát népszerű hazai könnyűzenei együttesek műsora egészíti ki.


 • Nádasdy történelmi fesztivál

  A Nádasdy Történelmi Fesztivál 2009-ben bontott zászlót először a sárvári Nádasdy-vár falai alatt. E lobogó azóta megélt tucatnyi ostromot, számtalan portyát, szaggatta évszázados vihar, perzselte rekkenő hőség, és áztatta megannyi zivatar. Mégis büszkén dacolt és hirdette évről évre, hogy a Nádasdy Történelmi Fesztivál szélesre tárta kapuját.

 • Vármeeting - nemzetközi motoros és rockfesztivál

  Ez az augusztusi motoros találkozó és rockfesztivál a Sárvári rendezvénynaptár elmaradhatatlan, hagyományos programpontja.


 • Nemzetközi folklórnapok

  Európai és tengerentúli tánccsoportok kedvelt találkozási helye Sárvár, ahol felejthetetlen produkciókban, élményekben és színes táncvarázsban részesülhetnek a rendezvény látogatói. A Nádasdy-várban szórakoztatja a város közönségét és az ideérkező turistákat a Nemzetközi Folklórnapok. A program időpontja a rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi napokban kerül megrendezésre:


  .

 • Nemzetközi huszártalálkozó

  Szeptemberben Sárvárt huszárok veszik be. A nemzetközi huszártalálkozó Sárvár kulturális kínálatának egyik fontos programpontja, amely közelről s távolból vonzza a látogatókat.


 • Simon-júdás vásár

  Az októberi Simon-Júdás-napi vásár több mint 500 standjával, a kínálat sokszínűségével és piaci nyüzsgésével fantasztikus, vidám hangulatot teremt.


Rólunk mondták